Известие

Collapse
No announcement yet.

Консумативи??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Консумативи??

Здравейте на всички.Днес се оборудвах със следните консумативи:

0-Ангренажен ремък - DAYCO ----38лв
    1-Бензинов филтър - ACDelco; ----14лв
    2-Ролка за Ангренажен ремък - RRUVILLE; -----116лв
    3-Втора ролка - BREDA LORETT; -----36лв
    4-Лагер за съединитъл - BREDA LORETT; ----22лв
    5-Съединитъл(феродов диск) - LUK; ----108лв
    6-Маслен Филтър - Клйин Италия; ----8лв
    7-Въздушен Филтър - i.f.a; -----12лв
    8-Масло 4x12 -Selenia ----48лв

Знам че във форума има разценки, но се притеснявам повече от факта, че фирмите от които са частите не съм ги чувал Та моля ако има някои навъре в нещата да каже, дали не съм попаднал на фалшиви части + кофти цени
    Alfa 146 1.6TS 16v '98
    Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската

Фалшиви части няма колега
    Има такива с отлично, добро и лошо качество. Където пък от своя страна, всеки ги раЗбира раЗлично качествата

Важното колата да се движи, другото му е.. м.....а

Comment

А на мен някой ми беше казал, че 145/146 ТС нямат бензинов филтър, а бил нещо в помпата или нещо от сорта ама явно нещо не съм разбрал щото гледам, че човека си го е купил.
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
        А на мен някой ми беше казал, че 145/146 ТС нямат бензинов филтър, а бил нещо в помпата или нещо от сорта ама явно нещо не съм разбрал щото гледам, че човека си го е купил.
        Колега и Ас не съм чак толкова голям разбирач! Купих си частите от сервиза в който утре ще ми ги сменят, та така ми казаха че трябвало и такъв филтър.А иначе може и да си прав , уж сервиза бил реномиран
        Alfa 146 1.6TS 16v '98

Comment

Има бензинов филтър (между другото е същия като на Корса) - ако не се лъжа аз спених някакъв испански на моята с такъв италянски за 5.60 мисля беше
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от SNAIPERIST
            Първоначално публикувано от MONI
            Колега и Ас не съм чак толкова голям разбирач! Купих си частите от сервиза в който утре ще ми ги сменят, та така ми казаха че трябвало и такъв филтър.А иначе може и да си прав , уж сервиза бил реномиран
            А споко то и аз съм пълен лаик ама и аз исках да сменя такова нещо и некой каза, че няма но нищо де следващия път като я водя в сервиз ще го сменя и аз.

@БатВас
            Имаш ли представа къде се намира в самата кола???

Comment

Филтър имат до 98г мисля като за годината не съм сигурен, след това го махат. А иначе самият филтър се намира точно пред дясната задна гума на колата под една черна кора.

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                Филтър имат до 98г мисля като за годината не съм сигурен, след това го махат. А иначе самият филтър се намира точно пред дясната задна гума на колата под една черна кора.
                Да и колата трябва да е на канал или всигната - сменя се за 3 минути - поне за толкова го смени Румен в клубния сервиз
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Първоначално публикувано от gigi
                  Да и колата трябва да е на канал или всигната - сменя се за 3 минути - поне за толкова го смени Румен в клубния сервиз
                  Е значи моята е по-вероятно да има щото е 02.98г. ще видя да я свърша тая работа.

Comment

Утре в сервиза ше ги вида аз тея майстори какво ше сътворат с колицата ми ...Не ги знам колко разбират от алфи, дано да не си оставят ръчичките, после....
                    Alfa 146 1.6TS 16v '98

Comment

Първоначално публикувано от SNAIPERIST
                      Утре в сервиза ше ги вида аз тея майстори какво ше сътворат с колицата ми ...Не ги знам колко разбират от алфи, дано да не си оставят ръчичките, после....
                      Кой сервиз

Comment

Не знам името, но един приятел с Ланчия ме посъветва за мястото, но и цените били доста "прилични"

Alfa 146 1.6TS 16v '98

Comment

Working...
                        X